Gezocht: advocaat met ambitie in personen- en familierecht en erfrecht

Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators in Eindhoven is op zoek naar een advocaat-medewerker of een gevorderd advocaat-stagiair (alle tentamens moeten zijn gehaald) met minimaal twee jaar werkervaring in de advocatuur, die zich wil ontwikkelen tot specialist in het personen- en familierecht en het erfrecht.

 

Wie wij zijn

Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators is een nichekantoor dat zich voornamelijk richt op het personen- en familierecht en erfrecht.

Ons team van drie advocaten staat een persoonlijke, betrokken en laagdrempelige aanpak voor. Daarin staan maatwerk, persoonlijke service en heldere communicatie centraal. Wij bedienen cliënten uit alle inkomensgroepen en met allerhande soorten problemen, van eenvoudig tot zeer complex.

Wij bieden de mogelijkheid om volledig een zelfstandige praktijk te voeren. We vinden het essentieel dat je je ontwikkelt tot een specialist op het gebied van het personen- en familierecht en erfrecht. Vanwege de kwaliteit die wij onze cliënten bieden, achten wij het belangrijk dat je de vFAS-opleiding doorloopt.

Wie jij bent

Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in de advocatuur en wilt jezelf ontwikkelen tot specialist in het personen- en familierecht en het erfrecht. Ervaring als advocaat in deze rechtsgebieden is niet per se een vereiste, affiniteit mét wel.

Tot slot ben je enthousiast, leergierig, zelfstandig, flexibel, communicatief sterk, stressbestendig en empathisch.

Wanneer jij aan de slag kunt

Je begint zo snel mogelijk met de functie. De exacte aanvangsdatum en het aantal uren worden in overleg vastgesteld.

Wanneer je meer wilt weten

Als je nog vragen hebt over de functie, kun je ons bereiken via 040-2200500 of info@vanekelenpoort.nl.

Hoe jij kunt solliciteren

Stuur een e-mail met daarin jouw motivatiebrief en cv naar info@vanekelenpoort.nl.

 

Gerelateerde berichten:

bureau meetingVan Ekelen & Poort